Atoomstroom gestopt

Atoomstroom is op 12 mei 2016 gestopt. Alle klanten zijn overgegaan naar zusterbedrijf Budgetenergie. Hieronder vindt u het profiel zoals Atoomstroom zich destijds in de markt heeft gezet.

Terwijl vele mensen principieel tégen kernenergie zijn, zijn er ook mensen die geen bezwaar hebben tegen energie opgewekt in een kerncentrale, of zelfs een voorkeur hebben voor deze goedkope en ongesubsidieerde vorm van energie. Atoomstroom richt zich op deze groep door door slechts elektriciteit, opgewekt met kernenergie in te kopen en te leveren aan consumenten.

Tarieven

Atoomstroom levert naar keuze stroom tegen een vast, of tegen een variabel tarief. Bij een vast tarief tekent u een contract voor 1 of 3 jaar. Bij het variabel tarief varieert het tarief van maand tot maand en kunt u ook maandelijks opzeggen. U zult merken dat in de zomer de tarieven gemiddeld lager zullen liggen dan in de winter.

Kernenergie

Kernenergie kent felle voor- en tegenstanders. De laatste tijd wordt kernenergie steeds vaker genoemd als alternatief voor de CO2-opwekkende fossiele brandstoffen. Tegenstanders benadrukken dat er geen oplossing is voor de radioactieve restproducten die achter blijven bij het opwekken van stroom.

Gas via Atoomstroom

Omdat het voor consumenten fijn is dat ze slechts één energieleverancier nodig hebben voor al hun energie, levert atoomstroom niet alleen elektriciteit, maar ook gas. U krijgt dus slechts één factuur. Wel zo makkelijk!

Dames Rugby

Atoomstroom is sinds 2011 de trotse hoofdsponsor van het Olympisch Dames Rugby Team. Dit onder het motto: ‘het lijkt gevaarlijk, maar is eigenlijk iets heel moois’. De link met kernenergie is zo natuurlijk snel gelegd.

atoomstroom dames rugby
Atoomstroom dames rugby team

Wat zijn uw ervaringen met kernenergie?

Eén gedachte over “Atoomstroom gestopt”

  1. Wat zijn nu de alternatieven voor de mensen kernenergie willen steunen, en voor de mensen die lid waren van Atoomstroom?
    Op alle vergelijkingssites krijg ik alleen maar prijzen te zien, en niet welke energieleveranciers het meest investeren in kernenergie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *