Energie Vergelijker

energie geld

Energie vergelijken

Stroom is stroom, gas is gas. Energie vergelijken is daarom heel eenvoudig. Bij welke aanbieder u ook uw energie haalt, dezelfde elektriciteit en hetzelfde gas zullen uw hoofd binnen komen. Als het geleverde product niet verandert, waar kunnen leveranciers zich dan mee onderscheiden?

  1. De manier van elektriciteitsopwekking – Elektriciteit is er niet zomaar. Dit wordt opgewekt. Opwekking kan plaatsvinden uit verschillende bronnen. Sommige zijn milieuvriendelijk en duurzaam. Andere zijn dat niet.
  2. Milieucompensatie – Gas wordt niet opgewekt. Gas komt altijd uit de grond. Je kunt echter de natuur compenseren door bijvoorbeeld bomen te planten.
  3. Imago – Het ene bedrijf heeft een beter imago dan het andere. Reclame helpt hierbij.
  4. Prijs – Voor de meeste mensen is de prijs het belangrijkste criterium om te kiezen voor energie aanbieder A of aanbieder B.

Goedkope energie vergelijker

In plaats van zelf energie prijzen te vergelijken en rechtstreeks over te stappen naar een andere leverancier, kunt u ook gebruik maken van een prijsvergelijker om goedkopere energie in huis te halen. Om overstappen en daarmee besparen nog makkelijker te maken bieden we daarom nu onze eigen goedkope energie vergelijker aan. Gebruik de vergelijker om prijzen en aanbiedingen van verschillende leveranciers met elkaar te vergelijken.  De energietarieven, vast recht kosten en overstap premies van de verschillende aanbieders worden gecombineerd met uw energie verbruik om zo de beste aanbieding voor u te vinden. Bepaal eenvoudig de laagste prijs en stap on-line over.

Overstap ervaringen

Hoeveel geld gaat u besparen met onze energieprijs vergelijker? Of bent u al overgestapt en wilt u uw ervaringen delen? Deel hieronder uw overstap ervaringen en maak daarmee de overstap nog eenvoudiger voor andere consumenten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *