Klanten E.ON naar Eneco

Begin 2018 zijn de 200.000 zakelijke en particuliere klanten van E.ON overgenomen door Eneco. Hieronder vindt u het profiel van E.ON zoals het zicht tot dusver in de markt heeft gezet.

E.ON is een van de grootste energiebedrijven van Europa. Meer rendement halen uit energie is hun missie. E.on Benelux produceert en levert elektriciteit en warmte aan zowel particuliere klanten als de zakelijke markt.

E.on adviseert

Waarom zou u eigenlijk voor energie van E.on kiezen? Lees hieronder de belangrijkste redenen volgens het bedrijf zelf:

E.ON is een betrouwbare leverancier van gas en elektriciteit, met scherpe tarieven en uitstekende service. Profiteer van de voordelen van Europa’s grootste:

  • Zeer scherpe tarieven

Bespaar tot 26% ten opzichte van uw huidige energieleverancier! Bij E.ON bent u verzekerd van scherpe energietarieven.

  • Betrouwbaarheid

E.ON levert al decennia gas en elektriciteit aan 30 miljoen tevreden huishoudens, wereldwijd. Op die ervaring kunt u vertrouwen.

  • Zekerheid van levering

Naast het leveren van energie, produceert E.ON ook energie. Wij zijn dus niet afhankelijk van andere producenten en leveren altijd. Nu, en in de toekomst.

  • Snel en eenvoudig overstappen

De gratis E.ON Overstapservice maakt overstappen makkelijk. E.ON regelt alles voor u, tot en met het opzeggen van het contract bij uw huidige leverancier.

  • Alles op één rekening

E.ON verzamelt alles voor u op één overzichtelijke rekening. U krijgt dus geen verschillende nota’s voor gas, elektriciteit en gebruik van het netwerk.

  • Zorg voor het milieu

E.ON hecht veel waarde aan de zorg voor het milieu. Daarom helpen we u bijvoorbeeld met energie besparen, en bouwen we Europa’s grootste windmolenpark.

  • Referenties

E.ON wordt op meerdere punten zeer goed beoordeeld door de onafhankelijke website www.consuwijzer.nl

Bent u geinteresseerd geraakt in de energie van E.on? Ga dan naar hun website, stap over en bespaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *