Elektran

Wanneer u kiest voor energie van Elektran, kiest u voor gemak. Bij Elektran hebben wij ons namelijk ten doel gesteld energie makkelijker te maken. Dit klinkt wellicht een beetje vreemd, maar in de praktijk blijkt dat energie complex in elkaar steekt omdat het niet transparant wordt gebracht. Bij Elektran willen wij informatie helder voor u verstrekken zodat energie makkelijk wordt:

  • U hoeft niet meer eindeloos te vergelijken. Wij zorgen ervoor dat onze tarieven tot de laagste van de markt behoren zodat u geld bespaart op uw energienota.
  • De overstap naar Elektran nemen wij compleet uit handen en wij blijven u gedurende dit proces informeren bij elke nieuwe stap; van de opzegging van uw huidige contract tot en met de levering door Elektran.
  • Via onze website kunt u heel makkelijk uw gegevens wijzigen, bijvoorbeeld bij een verhuizing maar u bent ook van harte welkom om onze klantenservice te bellen of u te laten terugbellen via de ‘bel me terug’-pagina op onze website. Onze klantenservice is, zonder keuzemenu, direct bereikbaar tegen lokaal tarief. U belt gewoon 0900-ELEKTEAM (0900-3535 83 26).
  • U wordt als klant van Elektran voorzien van groene stroom waardoor u gelijk iets bijdraagt aan een schoner en beter milieu.
  • Door onze makkelijke energiebesparingtips en onze besparingsartikelen op de website, kunt u zonder veel moeite of geld direct beginnen te besparen op uw energieverbruik. Wij zorgen dat wij u op de hoogte houden van alle nieuwe tips en producten die u kunnen helpen te besparen op uw verbruik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *