Oxxio

Slim met energie

Oxxio presenteert zichzelf als de leverancier van duurzame energie die onderscheidende aanbiedingen doet aan zijn klanten gebaseerd op innovatie en kostenbeheersing. Aan meer dan een half miljoen huishoudens levert Oxxio 100% groene stroom. Allemaal leuk en aardig, maar leveren ze goedkope energie?

Oxxio is de leverancier van duurzame energie die onderscheidende aanbiedingen doet aan zijn klanten gebaseerd op innovatie en kostenbeheersing.

Inmiddels zijn ze de vierde energieleverancier van Nederland. In 2005 kreeg Oxxio de kracht van het Britse energiebedrijf Centrica achter zich, één van de grootste energieleveranciers van Europa. Sinds 2010 is Oxxio naast energieleverancier ook energieproducent door hun eigen energiecentrale in Rotterdam. In 2011 werden ze overgenomen door Eneco.

Over Oxxio

Oxxio biedt zijn klanten voordelige tarieven voor groene stroom en gas en helpt ze besparen op energieverbruik en energiekosten. Dit doen we door in de breedste zin invulling te geven aan ons motto: slim met energie. We houden onze kosten laag door een efficiënte bedrijfsvoering en voordelige inkoop van energie. Dit voordeel geven we in voordelige tarieven door aan onze klanten.

Om klanten bewust te maken van hun energieverbruik, geven we ze inzicht in hun verbruik en helpen ze actief met besparen op energie en kosten. Samen met onze klanten werken we continu aan verbetering van onze product- en dienstverlening door goed naar ze te luisteren.

We hebben oog voor de wereld om ons heen en daarom leveren we honderd procent groene stroom, helpen we onze klanten actief met het verlagen van hun energieverbruik en steunen we met Oxxio4kids de energievoorziening van duurzame kinderhulpprojecten in Afrika en Azië.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *