RWE

Thuis mag het best ’n beetje comfortabel zijn. Graag zelfs. Gas en stroom horen daar bij. ’t Liefst zónder dat u daar verder bij stil hoeft te staan. En als er dan toch energiezaken moeten worden geregeld (bijvoorbeeld omdat u verhuist, omdat u een ander voorschotbedrag wilt of graag overstapt op groene stroom) dan laat u dat toch liever zo veel mogelijk over aan uw energieleverancier? En als u daar dan geen computer aan de telefoon krijgt maar gewoon een medewerker, dan weet u het: typisch RWE. Het positieve energiebedrijf.

Over RWE

RWE is een bedrijf dat energie levert. Energie in de vorm van gas en elektriciteit. Met energie kunt u thuis lekker veel doen. Warmpjes op de bank genieten van een goed boek. Of heerlijk douchen na een voetbalwedstrijdje. Of een elektrische gitaar leren bespelen. En naast gewone (‘grijze’) stroom levert RWE ook milieuvriendelijke energie. 100% duurzaam en groen, dankzij windmolens in heel Nederland. Zo wordt genieten nog milieuvriendelijk ook!

RWE levert stroom en gas aan meer dan 350.000 huishoudens en meer dan 30.000 bedrijven in heel Nederland. Ongeveer 350 medewerkers zorgen voor alles wat daar bij komt kijken. Ieder van hen heeft deskundigheid, sympathie en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Ook onderscheiden we ons graag van andere energieaanbieders door u zeer persóónlijk van dienst te zijn: onze medewerkers zijn betrokken en de informatie die RWE geeft is duidelijk.

RWE maakt deel uit van RWE AG, een van ’s werelds toonaangevende energiebedrijven, met haar hoofdkantoor in Essen, Duitsland. In 2006 realiseerden ongeveer 68.000 werknemers wereldwijd een omzet van 44 miljard euro.

Eén gedachte over “RWE”

  1. wordt lastiggevallen door rwe: telefoonterreur.

    zelfs na indienen klacht en belofte dat dit niet meer voorkomt toch nog problemen.

    ook contact met rwe bij indienen klacht is ronduit onbeschoft te noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *