Easyswitch.nl

Easyswitch is een nieuwe site om energieaanbieders te vergelijken. Hun doel is om de meest objectieve vergelijkingsengine en website te ontwikkelen. Dus 100% onafhankelijk; geen banner reclame, geen verborgen kosten en het zo duidelijk mogelijk verwerken van prijsacties in de tarieven. Hoe verdienen ze dan hun geld? Ze krijgen een vergoeding per afgesloten contract en verkopen marktgegevens.


Easyswitch heeft dus baat bij het vinden van een goedkopere aanbieder voor de consument, tenminste als de consument dan ook een nieuw contract afsluit via de vergelijkingstool.

Na een minimale hoeveelheid informatie die u als klant moet invullen:

 • postcode
 • huisnummer
 • huidige verbruiksgegevens, of gezinssamenstelling als basis voor een schatting
 • huidige aanbieder

verschijnt er een overzicht van actuele aanbiedingen waarbij u kunt filteren op contractduur, maar bijvoorbeeld ook op groene of grijze energie.

Resultaten EasySwitch
Resultaten EasySwitch

Wat zijn uw ervaringen met de energie vergelijker van easyswitch?

8 gedachten aan “Easyswitch.nl”

 1. Easyswitch is volgens mij niet zo betrouwbaar. Werken met Optout wat strafbaar is.

 2. Hi Pieter.

  Dank voor je reactie. Waar precies baseer je je mening op? EasySwitch werkt via Opt-in namelijk. Graag je reactie.

  Manoah

 3. Laatst op Easyswitch geprobeerd een berekening te maken en toen liep de site vast.

  Ik ben via Gaslicht overgestapt, snel en goedkoper.

  Grt,

  Alberto

 4. Even voor de duidelijkheid, EasySwitch, PrizeWize en Gaslicht zijn drie verschillende bedrijven.

  EasySwitch ( http://www.easyswitch.nl) bestaat pas een jaar maar is onlangs als beste energie vergelijk website aangewezen door onafhankelijk onderzoeksbureau Wua:

  @ Pieter. Geen reactie van u gekregen op de vraag van Manoah. Je bewering is volstrekt onjuist. EasySwitch werkt weldegelijk via Opt-in.

  @ Alberto. EasySwitch streeft naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Zou u mij kunnen aangeven wat er precies vast liep op de site? Bovendien vraag ik me af waarom u denkt dat Gaslicht sneller en goedkoper is?

 5. Easyswitch en Overstappen.nl zijn inmiddels samengevoegd.

  @Pieter. Al dat geklaag over al dan niet betrouwbare vergelijkingssites. Alle energievergelijkers geven min of meer hetzelfde resultaat. Meer dan enkele centen per maand zal het niet schelen. Niet bij Gaslicht, niet bij Pricewise en niet bij Easyswitch. Uiteindelijk zijn dit allemaal gewoon goede vergelijkers.

  Wanneer je een energievergelijker tegenkomt die de prijzen van deze vergelijkers niet kan evenaren heb je waarschijnlijk een minder betrouwbare vergelijker voor je, aangezien deze vergelijker hoogstwaarschijnlijk niet betaalde resultaten achter houdt waardoor de uitkomst van de vergelijking anders uitvalt.

 6. Wat een stelletje azijnzeikers waar gaat het om je hebt toch belang bij een goede vergelijking en betrouwbare prijzen. Al vele jaren zeer goede ervaring met Easyswitch vriendelijk en zeer goede prijzen.En bij de andere vergelijkers zoals Prizewise en Gaslicht zijn de prijzen ook niet slecht.De keuze is het gevoel en daar kwam bij mij EasySwich het beste te voorschijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *