Energieprijzen.nl

Wat is Energieprijzen.nl?

Sinds begin 1999 informeert Energieprijzen.nl, tot 2004 onder de naam GreenPrices.nl, over de keuzevrijheid van particuliere en kleinzakelijke consumenten op de energiemarkt. Dit doet zij door als onafhankelijk platform heldere en actuele prijs- en productinformatie te geven van alle energieleveranciers in Nederland. Het primaire doel van Energieprijzen.nl is het vergroten van de transparantie op de energiemarkt. Daarnaast streeft Energieprijzen.nl ernaar consumenten te interesseren voor het gebruik van milieuvriendelijke (groene) stroom en bewust te maken van energiebesparende producten en diensten.


Energieprijzen.nl acht het van belang kwalitatief hoogwaardige en gebruiksvriendelijke service te bieden.

Keuzevrijheid
Aanbieders hebben vrije toegang tot de energiemarkt. Voor de klant betekent dit keuzevrijheid in aanbieder en product. Dé kans om de goedkoopste te kiezen of de leverancier met de beste voorwaarden of het meest milieuvriendelijke product.

Energieprijzen.nl schept helderheid:

  • Prijzen

Energieprijzen.nl toont een actueel prijsoverzicht van alle aanbieders.

  • Contractvoorwaarden

Energieprijzen.nl biedt een overzicht van de kleine lettertjes in het contract, zodat u later niet meer voor verrassingen komt te staan.

  • Milieuwaardering

Aan de hand van de milieuwaardering (sterren) ziet u welke energiebronnen de aanbieders hun energieproduct samenstellen. Bovendien ziet u welk percentage uit Nederland of het buitenland afkomstig is.

Gemak voor de consument

Energieprijzen.nl begeleidt consumenten in de wondere wereld van energie. De website biedt een heldere vergelijking van de stroom- en gasproducten op de markt en biedt de mogelijkheid om snel over te stappen naar een andere leverancier. De overstap wordt kosteloos geregeld en de consument heeft er geen omkijken naar. De pagina veelgestelde vragen geeft uitgebreid antwoord op alle vragen over de energiemarkt, waardoor de klant een gefundeerde keuze kan maken.
Naar Energiewizard Stroom

Naar Energiewizard Stroom+Gas

Gemak voor de ondernemer

Ook ondernemers worden begeleid bij hun keuze van stroom en/of gas. Het aanbod op Energieprijzen.nl voor zakelijke klanten is zeer uitgebreid en biedt de mogelijkheid geheel vrijblijvend een offerte bij de getoonde aanbieders op te vragen.

Naar Energiewizard Stroom

Naar Energiewizard Stroom+Gas

bron: www.energieprijzen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *