GasLicht.com

Gaslicht.com is een van de vergelijkingssites van Bencom, bekend van internetten.nl en bellen.com.

Gaslicht.com, de site voor onafhankelijke informatie over energie met kwalitatief goede prijsvergelijkingen van alle energieprijzen en energieleveranciers. Na het vergelijken kunt u direct aanmelden en veel geld besparen op uw energierekening.

5 gedachten over “GasLicht.com”

 1. Gerard, Prizewise is een zeer slechte website om EERLIJK tarieven te vergelijken. Er is ook nog geen testoordeel van de dte uitgebracht over deze website.

  Energieprijzen en energieleveranciers zijn vergelijkingswebsites die elk jaar als beste uit het onderzoek van de toezichthouder komen.

  Succes!

 2. Heel simpel. http://www.energie-direct.nl Groene stroom en grijze stroom. Ze hebben van beide de goedkoopste op de site gezet. Bij alle genoemde vergelijkingssites zijn deze twee genoemde leveranciers óók het goedkoopst.

  Het is maar net wat je wil vergelijken natuurlijk. Maar om nu op tips van de energiebedrijven af te gaan.. ik denk dat je dan bewust genept wilt worden of je nept bewust andere mensen.

 3. Beste Marjan,

  EnergieDirect kan soms de goedkoopste zijn. Echter dit veranderd per dag. Dit doordat er hoge actie kortingen worden gegeven. kijk maar eens op de volgende link: energie vergelijken

  Succes met overstappen:

  De Energie Specialist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *